مشاوره حقوقی رایگان - ثبت دادخواست در دفتر قضایی خارج از حوزه قضایی

با سلام
من اهل شهرستان الف هستم ولی باید در شهرستان ب طرح دعوای اثبات شراکت خودرو مطرح کنم چون هم متشاکی ساکن شهر ب هست و هم ملک مورد دعوا، حال سوال بنده اینست که آیا میتوانم در دفتر قضایی شهرستان خودم نسبت به ثبت و ارسال الکترونیکی دادخواست به دادگاه شهرستان دیگر اقدام کنم؟!

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

از زریق دفتر خدمات قضایی در هرکجای ایران میتوانید دادخواست خودتونو تقدیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید از شهر خود اقدام کنید ولی دادگاه های شما در شهر وقوع ملک شکیل میشود