مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه کمیته امداد در کنکور

سلام خسته نباشید. میخواستم بپرسم ایا داوطلبانی که تحت پوشش کمیته امداد هستند براشون در کنکور سهمیه ای در نظر گرفته میشه؟ اگه سهمیه ای هست لازمه چه مدت تحت پوشش باشیم تا ازش استفاده کنیم؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
به نظر نمی رسد که برای افراد تحت پوشش کمیته امداد، سهمیه ای منظور شود ولی بهتر است دفترچه ثبت نام کنکور را مطالعه کنید، چون تمام سهمیه ها در آن درج شده است.