مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مخارج ساختمان

با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب اخیرا اپارتمانی خریداری نموده ام که 14 واحد دارد و 8 واحد دارای پارکینگ میباشند و 6 واحد دیگر پارکینگ ندارند. با توجه به اینکه شرکت سازنده ساختمان را ناقص تحویل داده است و محل رفت و امد کلیه ساکنین از پارکینگ میباشد لطفا بفرمایید که هزینه کاشیکاری و سقف کاذب چگونه محاسبه میشود. ضمنا راه ورود به ساختمان همه ساکنین از پارکینگ میباشد و در این خصوص ساکنین اختلاف نظر دارند. ممنون میشوم اگر راهنمایی فرمایید. با تشکر از زحمات حضرتعالی.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ هزینه مشاعات با همه ساکنین و هزینه فضای اختصاصی با شما می باشد. و در صورت اختلاف دادگاه با ارجاع به کارشناس موضوع را تعیین خواهد کرد.