مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کرد درب پارکینگ اختصاصی

در ساختمان ما دو پارکینگ مجزا با دو درب مجزاست و پارکینگ ها به یکدیگر راه نداشته ورود خروج خودروها هم مجزاست، در صورت هزینه کرد برای هر کدام از درب ها آیا کل واحدهای ساختمان الزام به مشارکت دارند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا بله هزینه بر عهده فقط استفاده کنندگان میباشد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

در قسمت اختصاصی هر مالک خودش موظف به هزینه هستش

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر همه مالکین از هر دو درب حق ورود و خروج دارند بله باید مشارکت کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولاً همه باید مشارکت داشته باشند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درب پارکینگ جز مشاعات تلقی می گردد لذا به نظر کلیه مالکین نسبت به پرداخت هزینه آن اقدام نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جزء‌مشاعات است و همه مالکین در پرداخت هزینه باید مشارکت نمایند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در قسمت اختصاصی هر مالک خودش موظف به هزینه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در قسمت اختصاصی هر مالک خودش موظف به هزینه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر همه مالکین از هر دو درب حق ورود و خروج دارند بله باید مشارکت کنند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر همه مالکین از هر دو درب

حق ورود و خروج دارند باید مشارکت کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فقط صاحب پارکینگ به درب پارکینگ دسترسی برای استفاده دارد باید خودش هزینه را متقبل شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر همه مالکین از هر دو درب حق ورود و خروج دارند باید مشارکت کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر پارکینگ اختصاصی واحدهای هر سمت می باشد هزینه برعهده مالکین استفاده کننده می باشد