مشاوره حقوقی رایگان - لایحه عدم حضور در دادگاه

باسلام
به اطلاع میرساند من دادخواست تأمین خسارت تصادف خودرو کرده ام و تا کنون دوبار در جلسه رسیدگی دادگاه شرکت کرده ام. ولی باتوجه به اینکه خودروی ضارب متواری شده بود و اینکه این خودرو چند بار دست به دست شده و به کسان دیگری فروخته شده است و همچنین جلسات دادگاه در شهر دیگری غیر از شهر محل سکونت اینجانب برگزار میگردد. آیا میتوانم لایحه بدم که به دلیل مشغله کاری، بعد مسافت و شرایط کرونا امکان حضور در جلسه رسیدگی سوم و احیاناً جلسات بعدی را ندارم؟

سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است در جلسه دادگاه شرکت نمایید تا حق شما ضایع نشود ولی میتوانید لایحه ارسال نمایید