مشاوره حقوقی رایگان - هک جیمیل

سلام وقتتون بخیر. ببخشید مدتی قبل یک نفر وارد حساب جیمیل من شده که من اون فرد رو میشناسم. منتهی نمیتونم ثابت کنم. از طرفی IP و ساعت ورود به جیمیلم توسط اون شخص توی حسابم مشاهده میشه. آیا پلیس فتا میتونه اون رو تشخیص بده؟ در ضمن اون برای اینترنت سیستمش از نقطه اتصال گوشیش استفاده میکنه.

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام شما شکایتی تحت عنوان هک و دسترسی غیر مجاز تنظیم کنید و شماره آی پی شخص خاطی نیز ذکر کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.