مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام و خسته نباشید
بنده زوجه هستم قصد درخواست مهریه دارم
همسر بنده در قرعه کشی خودرو دراومدن و چون خودشون پول نداشتن خودرو رو با یکی معامله کردن به این صورت که 40 میلیون به همسر بنده بدن به عنوان خرید فیش بعد هزینه خودرو رو خودشون برا شرکت بریزن و ماشین رو هنگام تحویل بگیرن و قولنامه هم انجام دادن و این آقا به میزان اون مبلغی که پرداخت کرده چک گرفته از همسر بنده
میخواستم بدونم اگر من درخواست مهریه بدم این ماشین توقیف میشه و به مزایده میره یا خیر؟!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا توقیف میشود ولی حتما بعدا اثبات خواهد شد که مالک خودرو شخص دیگری است و نه زوج . پس توقیف خودرو فایده ای نخواهد داشت

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در ابتدا توقیف می‌شود ولی با ارائه مدارک و قولنامه ای که فرمودید رفع توقیف می‌شود. بنابراین کار بیهوده انجام ندهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر سند به نام شوهر شما باشد توقیف میشود