مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال سند ملک

سلام من یک ملک رو به قیمت دو میلیارد خریدم که تو قولنامه ذکر شد 20 درصد باقی مونده پول ملک رو موقع انتقال سند پرداخت میشه که تاریخ 25 شهریور برای نقل و انتقال مشخص شد... و الان فروشنده تماس گرفتن که من کارای نقل و انتقال و شهرداری و مالیاتی و غیر رو انجام دادم شما میتونید 16 شهریور در دفترخانه حضور پیدا کنید کارای انتقال رو انجام بدیم.. و شما یه روز قبلش چک. تضمین شده رو به مبلغ توی قولنامه تهیه کنید ... سوالم اینه آیا تاریخ زودتر موعد توی قولنامه مشکلی نداره؟ سوال دوم آیا چک تضمین شده رو باید قبل از نقل و انتقال سند به ایشون بدم یا بعد از اضا نقل و انتقال سند؟ ممنون از مشاورین عزیز

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انتقال زودتر سند منعی ندارد وچک تضمینی را بعد از امضای سند توسط دفترخانه به ایشان تسلیم خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود وچک تضمینی را بعد از امضای سند توسط دفترخانه به ایشان تسلیم خواهد شد