مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام من 16 سالم و تموم کردم تو 17 هستم من میخواستم بدونم با حکم رشد میتونم گواهینامه رانندگی بگیرم (آبجی بنده در قم زندگی میکنن ما هم در شهرستان تبریز هستیم. پدر من 55 سالشه و زیاد حوصله ی راه دور و نداره خسته میشه) اینم گفتم شاید به درد خورد در ضمن ذهنم که زیاد اینجا و اونجا نیست منظورم اینکه میتونم انتخاب کنم برام مشکل نیست

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر گواهینامه رانندگی ربطی به حکم رشد ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زیر 18 سال اصلا گواهی نامع نمیدن تحت هیچ شرایطی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای دریافت گواهینامه باید 18 سال تمام داشته باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام برای دریافت گواهینامه باید18سال تمام داشته باشیدصمن اینکه گواهینامه ربطی به حکم رشدندارد