مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تحریم و تقسیم ترکه

سلام بنده میخواهم خونه پدریمو بفروشم اما درصد ها معلوم نیس باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام
انحصار وراثت از شورای حل اختلاف بگیرید

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

باید ابتدا انحصار وراثت انجام دهید ، سهمها در انحصار وراثت مشخص است

حمیدرضا خسروی لوحه سرا

جناب آقای حمیدرضا خسروی لوحه سرا :

ابتدا گواهی حصر وراثت سپس دعوای تقسیم ترکه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا گواهی انحصار وراثت اخد نمایید. به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

دادخواست تقسیم ترکه تقدیم دادگاه کنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا درخواست انحصار وراثت بدهید سپس تقسیم وفروش ماترک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا هر کدام از ورثه ، میتوانند درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایند تا تعداد ورثه و میزان سهم هر کدام از ورثه مشخص بشود و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح نمایند تا اموال بین وراث تقسیم بشود و سند تک برگ جداگانه دریافت نمایند و بعد هر کدام از ورثه میتواند سهم خود را بفروشند و