مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی

سلام، اینجانب دارای مدرک مهندسی مکانیک ساخت و تولید و از سال 88 تا فروردین 92بصورت نیروی پیمانکاری در شرکت ملی گاز ایران بصورت پیمانکاری مشغول بکار بودم، اما از اول اردیبهشت سال92 به دستور رئیس جمهور وقت دکتر محمود احمدی نژاد، که پیمانکار نیروی انسانی حذف شود و نیروها جذب خود سازمان شوند، و بنده نیز این بخشنامه شامل من شده و از اردیبهشت سال 92تا کنون نیروی قرار داد موقت شرکت ملی گاز و با شماره پرسنلی می باشم و میخواهم بدونم آیا بنده که فرزند جانباز10درصد و سابقه بیش از 6ماه حضور داوطلبانه در جبهه می باشم ایا ماده 87بند (ذ) و تبصره های ان طبق برنامه توسعه ششم، تبدیل وضعیت شامل حال من می شود. با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، تکلیف دستگاه های دولتی به استخدام فرزندان جانبازان ؛ منوط به اعطای مجوز و تخصیص سهمیه استخدامی است. تا زمانی این مجوز از سوی معاونت توسعه نیروی انسانی ریاست جمهوری صادر نشود، تبدیل وضعیت شامل حال شما نمی شود.