مشاوره حقوقی رایگان - کاربری ملک

سلام وقت بخیر
من سال قبل 11.7.1399 زمینی خریدم که فروشنده اعلام کردن زمین مسکونی و در مبایعه نامه هم ذکر شده زمین مسکونی
حدود 1ماه پیش اقدام کردم برای گرفتن جواز ساخت و متوجه شدم زمین کاربری باغ دارد
اون موقع به مبلغ 165میلیون خریدم و 35ملیون فسخ قرارداد نوشتیم و روزی 300هزار دیرکرد
الان بخام شکایت کنم و دنبال دیرکرد باشم آیا بخوام فسخ کنم همون 165 میلیون باید بگیرم یا به نرخ روز منطقه که الان حدود 500میلیون ارزش زمین
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همان 165 میلیون. بنابراین فسخ اصلا به صلاح نیست.