مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد مدارک جهت اثبات

سلام. در اداره کار برای اثبات این که نشان دهد بنده زمانی کارمند فلان کارفرما بوده ام، چه مدارکی نیاز است تا بنده بتوانم حقم را در اداره کار از کارفرما بگیرم ؟ ( منظورم از مدارک، مطالب برای اثبات حقم است و اثبات اینکه بنده زمانی کارمند فلان کارفرما بوده ام )

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پرینت واریزوجه حقوق راازبانک درخواست کنید شماره حسابها وهمکارانتان راهم بعنوان شاهدمعرفی کنیدوازبیمه نیزمیتوانیددرخواست استعلام کنیدکه پرداختی های حق بیمه که پرداخت شده