مشاوره حقوقی رایگان - اثبات کار در شرکت

من چند سال به عنوان اپراتور آب و فاضلاب مشغول به کار بودم و الان میگویند ما نیاز به اپراتور نداریم و به پیمانکار اجازه بستن قرارداد نمیدهد کارفرما و اداره کار میگه مجوز بیار که اپراتور بودی من الان از چه روشی میتونم استعلام از سامانه منابع انسانی بگیرم که اپراتور بودم در سامانه اسم ثبت شده است. باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا که شما مشمول قوانین استخدامی سازمان مربوطه هستید در صورت تظلم خواهی می‌توانید به اداره کار شکایت کنید بهتر است در این خصوص جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به أخذ گواهی اشتغال اقدام نمائید تا این امر ثابت شود.