مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغيه الكترونيكی

در پرونده ای بازپرس فقط ابلاغيه مربوط به پرونده شاكی با مخاطب قرار دادن وكيل موكل فقط براي وكيل ابلاغيه ارسال نموده و از او خواسته بياد براي اداي توضيحات و براي شاكي ابلاغيه ارسال نگرديده است آيا اين عمل قانوني است ؟ چون شايد وكيل بهر دليلي اختلاف با موكلش (شاكي پرونده ) داشته باشد به وي اطلاع ندهد و يا متوجه ابلاغيه نگردد در اين صورت چگونه ميتوان به اين قضيه اعتراض كرد و قانونا در چنين شرايطي اگر وكيل در موعد مقرر اقدام نكند و شاكي هم از اين ابلاغيه خبر ندارد تكليف چيست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا وقتی شاکی وکیل دارد تمامی ابلاغیه ها به وکیل ابلاغ خواهد شد هرچند یک وکیل حرفه ایی همیشه وهمواره باید در خصوص پرونده وابلاغیات به موکل خود اطلاع رسانی نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابلاغیه برای وکیل ارسال می شود. اگر مشکل دارید وکیل را عزل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. باید برای موکل هم ابلاغیه ارسال میشد