مشاوره حقوقی رایگان - پرسش

سلام وقتتون بخیر این پیام برام ارسال شده یعنی چی؟
.
ابلاغیه الکتریکی در حساب کاربری شما:
...
دفتر خدمات قضایی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی دارد از چه سربرگ ارسال شده
ظاهرا کلاهبرداری است با یک وکیل مشورت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به سرشماره نگاه کنید و یا وارد سایت عدل ایران شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به سامانه عدل ایران مراجعه به قسمت ابلاغ‌های الکترونیکی از طریق مرجع قضایی برای شما اخطاریه صادر شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ شده و می توانید از طریق سایت ابلاغیه را مشاهده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خرید و فروش وام از لحاظ قانونی قابل پذیرش نیست و بانک می‌تواند علیه شما طرح دعوا نماید بنابراین اگر عملاً این کار صورت گیرد نمی‌توانید به قرارداد بانکی استناد کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به سامانه ابلاغ مراجعه کنید تا ابلاغیه خود را مشاهده نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تماس بگیرید تا سرشماره و پیامک برسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر از سرشماره ADLIRAN این پیامک آمده است به منزله ابلاغیه است که با مراجعه به سایت عدلیران و با کلیک بر سامانه ابلاغ می‌توانید نسبت به مشاهده ابلاغیه الکترونیکی توفیق حاصل نمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سامانه عدل ایران مراجعه به قسمت ابلاغ‌های الکترونیکی

سیده فاطمه صحاف رضوی

سرکار خانم سیده فاطمه صحاف رضوی :

سلام
به سرشماره پیامک دقت کنید اگر از سرشماره ADLIRAN این پیامک آمده باشد به منزله ابلاغیه است که با مراجعه به سایت عدلیران و سامانه ابلاغ می‌توانید ابلاغیه روا مشاهده نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر از سر شماره عدل ایران هست وارد شوید وگرنه خیر

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام با مراجعه به سامانه عدل ایران از ابلاغ جدید خود اطلاع حاصل پیدا کنید

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام - با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی یا کافینت ابلاغ خود را رویت کنید.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

باید ببینید از کدوم سر شماره ارسال شده

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

از سامانه ابلاغ شخصا یا از کافی نت یا دفاتر خدمات قضایی می توانید ابلاغیه را مشاهده کنید