مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه شکستگی راننده مقصر

با سلام وخسته نباشید بنده در تاریخ 26/7/97از مسیر خود منحرف شدم وبه خودرویه رانا از روبه رو تصادف کردم وپشت سر رانا خودروی تویوتا درحال حرکت به من زد وکلا من مقصر شناخته شدم در این حاثه جراحت من طی نامه پزشکی قانونی1 شکستگی خرد شده استخوان ران چپ2شکستگی انتهای تحتانی هر دو استخوان ساق چپ3جراحت دامیه زانوی چپ4اسیب نسج نرم ران ومچ پای چپ5جراحت دامیه بازوی چپ.پشت دست چپ.وراست.انگست اول دست راست وچانه می باشد و 4 ماه هم بهم طول درمان داده که یک ماه دیگه تموم میشه میخاستم ببینم درصد دیه من چقدر میشه ممنون از شما.

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

پزشکی قانونی بر اساس جداول تعیین دیه میزان دقیق انرا بعد از اتمام طول درمان مشخص میکند