مشاوره حقوقی رایگان - حق توکیل به غیر

سلام وقت بخیر
ماشین از نمایندگی گرفتم و وکالت نامه فروش اموال منقول با حق توکیل به غیر بهم داده شده ... بدون اینکه پلاک خودم رو روی ماشین نصب کنم میتونم ماشین رو بفروشم؟؟؟؟
توی تعویض پلاک مستقیما پلاک خریدار جدید روی ماشین نصب میشه؟؟؟ یا حضور من هم لازمه؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به خریدار وکالت تعویض پلاک و فروش دهید نیازی به حضور شما نیست