مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

حق توکیل به غیر چیست؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام حق توکیل به معنی امکان وکالت دادن مجدد هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یعنی اینکه وکیل می تواند وکالت را به شخص دیگری انتقال دهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. یعنی وکیل می‌تواند به دیگری وکالت دهد تا عمل اصیل با مورد وکالت را انجام دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدین معناست که وکیل می‌تواند نفر ثالثی را به اختیار خود وکیل قرار دهد تا اقدامات مربوط به پرونده را وکیل دوم انجام دهد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی حق وکالت دادن به کس دیگه بموجب همان وکالتنامه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا شرطی است که در وکالت‌نامه‌ها قید می‌شود که گاهاً به وکیل می‌تواند امور وکالتی را به غیر واگذار کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام یعنی وکیل میتواند مورد رابه وکیل دیگر وکالت دهد

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

وکیل می تواند موضوع وکالت را به شخص دیگری انتقال دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حق و اجازه انتقال مورد وکالت به شخص دیگری

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اختیار داشتن حق انتقال موضوع وکالت به وکیل دیگر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

وکیل می تواند اختیارات داده شده در وکالت نامه را به دیگری تفویض نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یعنی وکیل بتواند اختیارات وکالتی خود را به دیگری وکالت دهد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

واگزاری اختیارات حاصل از وکالت به دیگری

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
مطابق قانون حق توکیل به غیر به این معنی است که یک شخص حق توکیل دارد و می تواند این حق را به هر شخص دیگری اعطا کند. البته شرایط آن باید از پیش مشخص و تعیین شود و با اطلاع کامل صورت گیرد. اکثرا در وکالت نامه ها به وکیل اعطا می شود که طبق آن یک وکیل می تواند در مواردی که تشخیص می دهد، وکالت را به شخص ثالثی که وکیل می باشد بدهد و آن وکیل می تواند با این حق توکیل به غیر در جلسات دادگاه شرکت کند و از موکل دفاع کند. در این میان تنها وکیل حق توکیل به غیر را دارد و حق توکیل به غیر را داشته باشد. همچنین قابل ذکر است که حق توکیل به غیر قابلیت عزل دارد. برای درک حق توکیل به غیر قبل از هر چیز باید به یک درک نسبی در مورد عزل و وکالت بلاعزل برسید.

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

یعنی وکیل از جانب شما اختیار دارد که به دیگری وکالت دهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یعنی اینکه وکیل‌می تواند در حدود وکالت داده شده به شخص دیگر وکالت دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

یعنی آن شخصی که شما به او وکالت داده‌اید او نیز می‌تواند به دیگری وکالت بدهد