مشاوره حقوقی رایگان - بردن فرزند بدون اجازه پدر

دوماهه از همسرم جدا زندگی میکنم. پسر 8 سالم با همسرم هست و دختر 10 سالم با من. دوهفته بود نمیذاشت با پسرم حرف بزنم. دیروز به منزلش رفتم و پسرم که مشغول بازی در کوچه بود را با خودم به خانه ام آوردم. قبلش به یکی از همسایه هایشان گفتم دارم پسرما میبرم و پسرم هم رفت از مادربزرگش اجازه گرفت. خودمم چند پیام و تلفن به شوهرم دادم که بچه را یه هفته میبرم. با این شرایط میتونه از من شکایت کنه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند شکایت کند .

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود. با توجه به اینکه حضانت‌ پسر هشت سالتون با پدرش هست ایشون می تونند پسر رو برگردوند البته شما هم حق ملاقات با فرزند رو دارید. اما بابت اینکه پسر رو بردید، شما جرمی مرتکب نشدید. نگران نباشید.

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام اگر اطلاع دادید نمی تواند اقدامی انجام دهد.