مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه عمومی و حقوقی پرونده مطالبه وجه

سلام و خسته نباشی
پرونده من در دادگاه دوماه پیش اعتراض خورده به رای دادگاه هنوز هنوزم تو شعبه هست به دادگاه تجدیدنظر ارسال نشده چرا ؟ راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعلت تراکم.کار بعضا زمانبر خواهد بود تحمل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حضوری مراجعه کنید تا ارجاع شود.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام به شعبه مربوطه مراجعه وپیگیری کنید

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

با سلام یکی از وظایف تجدیدنظرخوانده پس از صدور رای دادگاه بدوی، که الزامی هم در انجام آن وجود ندارد، پاسخ دادن به دلایل و تجدید نظر خواهی طرف مقابل می‌باشد.به این پاسخگویی از ناحیه طرف مقابل تبادل لوایح در مرحله تجدیدنظر می گویند.که مهلت ان 10 روز هست.که این موضوع باعث طولانی شدن ارجا پرونده به مرجع تجدیدنظر می گردد(با در نظر گرفتن طی مراحل اداری )

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است حضورا به شعبه مراجعه نمایید ولی شرایط عادی دادگاه ها به همین صورت است و