مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود مانع ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر استان شد؟

با سلام خدمت وکلای محترم. بنده پرونده ای در دادگاه دارم که احتمال اینکه طرف مقابل نسبت به رای قاضی اعتراض کند بالاست آیا میشود مانع از رفتن پرونده به دادگاه تجدید نظر استان شد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر حق وی است اعتراض کند مگر گزارش اصلاحی صادر شود و یا
....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد.
شما می‌توانید از طریق تبادل لوایح نسبت به بی‌اثر کردن اعتراض تجدیدنظرخواه اقدام بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر، تجدید نظر حق است و ممانعت از حق یعنی جرم