مشاوره حقوقی رایگان - جواب دیوان عالی

سلام به همه مدافعان حق . من یه پرونده حجر دارم که ملکی رو پدرم به نامم در 6 ماه آخر عمرش به صورت صلح عمری به نام کرده بود چون پدرم 80 سال سن داشت و یه جراحی زانو هم انجام داده بود یک ماه بعد از جراحی این صلح رو برام در دفترخانه اسناد رسمی انجام داد که بعد از 6 ماه فوت کرد برادران و خواهرانم درخواست حجر پدر را نمودند و از پزشک معالج مغز و اعصاب استعلام گرفتند که مرحومه 6 ماه آخر عمر را از ضعف جسمی و قوای دماغی رنج میبرده و از لحاظ قوای شناختی و تمیزی دارای مشکل بود و دادگاه پرونده پزشکی رو به پزشکی قانونی فرستاد و هیئت سه نفره تشکیل دادند و یه کمی از قوای شناختی و تمیزی گفتند و در نهایت نوشتند که به دلیل فقدان مدارک به طور متقن نمیتوان در مورد محجوریت اظهارنظر نمود و وکیل خواهان در این مورد اعتراضی نکرد فقط میگفت تحقیق محلی و شهود. دادگاه بدوی هم بر طبق نظریه کمسیون پزشکی دعوای خواهان رو رد کرد و رای به نفع من شد و همچنین دادگاه تجدید نظر هم رای رو به نفع من صادر کرد و خواهان الان درخواست فرجام خواهی کرده اند . حال سوال بنده اینه که آیا دیوان عالی با توجه به اینکه هم رای بدوی و هم تجدیدنظر به نفع من صادر شده ممکنه رای بدوی و تجدیدنظر رو نقض کنه و دوباره بفرسته شعبه تا پیگیری کنه یا دوتا رای رو تایید میکنه و رای رو قطعی اعلام میکنه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید موضوع مستلزم بررسی دقیق است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر رای تایید میشود چون پدرتان فوت نموده و حجر متوفی قابل اثبات نیست