مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

پدر بنده سال 98 دو دنگ خونه رو به نام مادرم میزنه وصیتی،
بنده دو برادر ناتنی و دو خواهر ناتنی دارم،
الان پدرم و بردن پزشکی قانونی که بگن پدرمون الزایمر داشته و این ها کلاهبرداری کردن، در صورتی که نامه پزشک قانونی اومده که سال 1401 الزایمر شروع شده، بعنی پدرم سال 98 سالم بوده،
و برادرانم رفتن در خواست محجوریت دادن،،ایا میتونن با محجوریت این وصیت نامه رو باطل کنن؟
و اینکه مادر بنده جوان هستند، ما میتونیم که نزاریم سرپرستی پدرم و به عهده بگیرن؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در زمانی که وصیت شده است محجور بوده باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما خیر

ابتدا باید محجوریت پدر و تاریخ شروع حجر در دادگاه مشخص گردد
بله درخواست بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر تاریخ حکم محجوریت بعد از تاریخ انتقال باشد حکم محجوریت تأثیری در انتقال نخواهد داشت و انتقال صحیح و سالم خواهد بود.