مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت ایثارگران

با سلام
بنده عضو هیات علمی قراردادی علوم پزشکی هستم بر طبق بخشنامه تغییر وضعیت ایثارگران، بنده شامل این بخشنامه نمی‌شوم چون هیات علمی هستم.
بنده در خواست دادم که بنده مربی هیات علمی هستم، با قرارداد هیات علمی، به مربی غیر هیات علمی تغییر وضعیت داده شوم، ولی میگویند من شامل این بخشنامه نمیشوم و امکان تغییر وضعیت نیست. آیا راهی برای این موضوع هست؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تغییر وضعیت ایثارگران تغییر وضعیت