مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت نیروی قراردادی

سلام. من نیرو قراردادی در جهاد کشاورزی هستم. روی قرارداد شرکت و جهاد نوشته خرید خدمات مشاوره ای ولی من به صورت تمام وقت در اختیار جهاد هستم و ایثارگری هم دارم.
آیا تغییر وضعیت شامل من میشود؟
سابقه در جهاد هم بیش از 1 سال هست.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دستورالعمل تبديل وضعيت مشمولان ماده 21 قانون جامع خدمات‌رساني به ايثارگران ابلاغ شد
به موجب بند (د) تبصرۀ (20) قانون بودجۀ سال 1400 كل كشور و بخشنامۀ مشترك رؤساي سازمان اداري و استخدامي كشور و سازمان برنامه و بودجۀ كشور به كليۀ دستگاه‌هاي اجرايي مشمول مادۀ (2) قانون جامع خدمات‌رساني به ايثارگران، مشمولان مادۀ (21) اين قانون استخدام و يا تبديل وضع مي‌شوند.

به گزارش شناسنامه قانون، مطابق با اين بخشنامه كه در آن دستورالعمل نحوۀ اجراي بند (د) تبصرۀ (20) قانون بودجۀ سال 1400 كل كشور تشريح شده است، مشمولاني كه در زمان تصويب قانون بودجه به صورت تمام‌وقت در يكي از حالات آزمايشي (رسمي‌آزمايشي)، پيماني، قراردادي، طرحي و شركتي براي انجام فعاليت‌هاي جاري دستگاه در دستگاه‌هاي اجرايي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات‌رساني به موجب حكم يا قرارداد مقام صلاحيت‌دار خدمت مي‌كنند، با رعايت شرايط تشريح‌شده در اين بخشنامه به صورت رسمي استخدام و يا تبديل وضع مي‌شوند.