مشاوره حقوقی رایگان - ماده 146و 146 قانون اجرای احکام مدنی

من یک فقره چک از آقای ... در اداره ثبت اجرا گذاشته و منزل سه طبقه ایشان را بازداشت نموده، حال همسر ایشان درخواست ابطال اجراییه بر اساس یک فقره قولنامه دست نویس بدون حضور در بنگاه و یک وکالتنامه درخواست ابطال اجراییه داده، آیا این عمل امکان پذیر است یا خیر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام شما باید در دادگاه از همسر ایشان درخواست رسید پرداخت مبلغ مندرج در قولنامه ادعایی را بخواهید که به چه صورت مبلغ را پرداخت کرده با چک حواله بانکی و یا.. و دیگر اینکه وکالت نامه ای که به ایشان داده شده چه تاریخی دارد و در خصوص قولنامه نیز تاریخ اسناد عادی نسبت به شخص ثالث تسری داده نمی شود پس شما باید صوری بودن معامله و در نتیجه باطل بودن آن را ثابت نمایید.

یک وکیل

احتمالا شخص بدهکار برای فرار از دین معامله صوری منعقد نموده است. باید تاریخ قولنامه و اسناد مورد بررسی و کارشناسی قرار بگیرد و اسناد پرداخت نیز مشاهده گردد. بهتر است در دادگاهی که ایشان درخواست ابطال عملیات اجرایی نمودند درخواست ارایه مدارک پرداخت و کارشناسی نسبت به قولنامه را نمایید و چنانچه در این پرونده از حضور وکیل استفاده ببرید به نفع شما خواهد بود

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
صرف تنظیم وکالتنامه دلیل بر انتقال نبوده و وکالت تنها در نفس خود موثر است
احتمال اینکه مبایعه نامه به طور صوری تنظیم گردیده وتاریخ مبایعه نامه نیز با تاریخ واقعی نگارش مبایعه نامه متفاوت ودر واقع جعلی باشد وجود دارد ضمن اینکه همانطور که همکاران محترم فرمودند مدارک پرداخت ثمن معامله نیز باید از سوی مدعیان ارایه گردد.
النهایه اینگونه پرونده ها دارای شرایط حساسی بوده و پیشنهاد میگردد در اینخصوص حتما به همراه وکیل در جلسه حاضر گردید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بنده نیز هم نظر آقای رضوی هستم.یاالله

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام" پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به این سؤال مستلزم مشاوره حضوری است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام معتبر نیست
اگر تا قبل از 6 ماه باشد
ضمنن باید شاهد قانونی نیز وجود داشته باشد