مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

جوشگاه شکستگی های استخوانی بدون عیب التیام یافته ؛ اما به دلیل مجاورت شکستگی ها با سطح مفصلی و شدت آسیب نسوج نرم ؛ مفصل آرنج دست راست دچار محدودیت حرکتی و نقص عضو به میزان شش درصد ارزش عضوی گردیده است . ارش آسیب نسج نرم مفصل آرنج راست متعاقب تعبیه ابزار ارتوپدی به عبارت دو و نیم 2/5 درصد دیه کامله انسان و ارزش نقص عضوی مفصل آرنج راست به عبارت سه 3 درصد دیه کامله انسان تعیین می گردد . سایر موارد اعلام شده تماما واجد دیات مقدره می باشند .
نظریه پزشک قانونی...لطفا محاسبه کنید...متشکرم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،تعیین ریالی دیه با اجرای احکام کیفری می باشد.به اجرای احکام کیفری دادگاه مربوطه رجوع کن.