مشاوره حقوقی رایگان - کارت ماشین و بیمه نامه شخص ثالث

سلام، بعد از تصادف افسر مدارک من را با طرف مقابل جابجا کرد ، و الان ایشون نه مدارک را می اورد و نه خسارت توافق شده را میدهد و نه در شهر محل تصادف است، چگونه میتوانم مدارک خود را بگیرم ؟
طریقه گرفتن المثنی کارت ها چگونه است؟

پاسخ ها :

محمدامين  شاهين

جناب آقای محمدامين شاهين :

سلام آگهی کنید کارت خودرو ‌بیمه نامه کارت ماشین ببرید شماره گذاری بازدید کارت اخذ نمایید وبه بیمه هم مراجعه کنید رونوشت بیمه نامه بگیرید