مشاوره حقوقی رایگان - نظرات شما بزرگواران در مورد متن این لایحه

بسمه تعالی                        پیوست: دارد
ریاست محترم محاکم تجدید نظر استان زنجان
با سلام و تحیات الهی، احترامآ خدمت حضرتعالی تصدیع می دهد در خصوص پرونده کلاسه..... شعبه اول حقوقی شهرستان .....که منجر به اصدار دادنامه...... شماره گردیده و در مورخ .... به اینجانب ابلاغ گردیده در فرحه قانونی به مراتب ذیل جهت نقص دادنامه اصداری و صدور رای منقضی به حضور ایفاء می گردد.
ابتدا با تجدید مراتب ادب و احترام به حضور عالی مقام معروض می دارد . همانطور که در آیه ای از قرآن خداوند فرموده (وَأَوْفُوا الْكَيْلَ إِذا كِلْتُمْ وَزِنُواْ بِالقِسْطَاسِ الْمُسْتَقِيمِ ذَلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلًا (35) و چون پیمانه می کنید پیمانه را تمام دهید و با ترازوی درست بسنجید که این بهتر وخوش فرجامتر است (35) اسراءً
1_در خصوص سفته های موضوع دعوا شایان عرض است اولا  هیچ رابطه و معامله پایه مبنای صدور سفته ها اصلا نیست و هیچ سند و قرار دادی که نشان بدهد بنده بدهکار هستم وجود ندارد چون این اسناد به صورت سفید امضاء برای تضمین داده شده بود. و اینکه اینجانب با ارسال چند پیام به خواهان و.ص بخاطر دلیل خیانت در امانت چه بوده. اما خواهان هیچ جوابی به اینجانب تحویل ندادن بخاطر اینکه بدهکار نبوده و نیستم.
2_فارغ از اینکه سفته های موضوع دعوا بصورت سفید امضاء و بابت تضمین بوده و همین موضوع کافی است تا سفته های مذکور فاقد وصف تجاری بوده و صرفاً یک سند مدنی محسوب شوند. این نکته شایان ذکر است که مستفاد از مواد 307 و 308 قانون تجارت سفته باید علاو بر امضاء متضمن شرایط زیر باشد  1)تاریخ صدور 2)مبلغی که باید تادیه شود3)نام گیرنده وجه 4)تاریخ پرداخت در خود سفته نیز تصریح شده است که تاریخ صدور و سر رسید باید به صورت روز_ماه_سال و با تمام حروف نوشته شود در حالی که در سفته های موضوع دعوا بجای حروفی نوشتن تاریخ صدور و پرداخت عددی نوشته شده است و بجای کد ملی حواله کرد خواهان کد ملی اینجانب را نوشته این موضوع خود نشانگر این است که سفته ها بعدا توسط خواهان تکمیل شده که این موضوع علاو بر اینکه به وصف شکلی این اسناد خدشه وارد نموده و دیگر نمی توان آنها را واجد اوصاف تجاری سند از جمله وصف تجریدی دانست
لذا با توجه به مراتب فوق الذکر در صورت صلاحدید حضرتعالی مستدعی است باتوجه به مغایرت دستخط سفته ها جهت کشف واقع و جلوگیری از سوء استفاده از سفته سفید امضاء و تضییع حق اینجانب موضوع به کارشناس مربوطه ارجاع  شود تا با بررسی و مشخص شود در حین تحویل سفته از خوانده تکمیل شده یابعداً توسط خود خواهان یا وکیل ایشان (شخصی غیر از خواهان) جاهای خالی آن پر شده است
اینک با عنایت به مراتب فوق رسیدگی و صدور حکم شایسته دائر بر رد دعوی خواهان از محضر آن عالی مقام مورد استدعاست .
باتشکر و تجدید احترام
امضاء

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق بخش بررسی مدارک اقدام نمایید