مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه مجدد به دادگاه حقوقی

بنده لایحه جهت دفاع از خود به شورای حل اختلاف فرستادم چون نمی توانستم حضوری باشم دادخواست در شورا حل نشد و پرونده به دادگاه حقوقی رفته الان لازم است لایحه جدید نوشته شود یا لایحه قبلی به دادگاه حقوقی میرود تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پرونده شما به دادگاه حقوقی ارسال گردیده است بایستی مجدداً لایحه را طبق شماره پرونده جدید در شعبه ثبت مجدد خواهد شد ارسال نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از اعاده به دادگاه لایحه خود را ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بایستی مجدداً لایحه را طبق شماره پرونده جدید در شعبه ثبت مجدد خواهد شد ارسال نمایید