مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده

سلام بنده 30 سال پیش زمینی برای سرمایه گذاری به صورت قولنامه بین خودمان و امضاء شاهد خریدم حالا فروشنده فوت کرده آیا می توانم از ورثه مطالبه زمین را بکنم الان ورثه همکاری نمی کند می گویند برو شکایت کن من چکار و چه نوع شکایتی می توانم انجام دهم و موفقیت در شکایت دارم. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام الزام ورثه به تحویل مبیع را بخواهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع به طرفیت وراث فروشنده

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرقولنامه دارید براحتی می توانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به طرفیت ورثه الزام به تنظیم سند وتحویل مبیع مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قولنامه شما درست وقانونی الزام ورثه به تحویل مبیع رو از دادگاه بخواهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که سند دارد و به نام فروشنده است دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل ان را به طرفیت ورثه ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تحویل مورد معامله وتنظیم سند را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است شما زمین خود را تصرف نمایید
ولی اگر نتوانستید زمین را تصرف نمایید شما باید دادخواست الزام به تسلیم مبیع را به طرفیت همه ورثه مطرح نمایید