مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نقل و انتقال مسکن مهر پردیس

سلام
بنده سال 1393 مسکن مهر پردیس خریدم
که درحال حاضر کارای وامشو الان پیگیری میکنم .الان به ما گفتن سند به اسمتون نیست به اسم نفر اول میشه.یعنی تمام امتیازات وام و خونه چون وکالتی هستید .

مگر اینکه نقل و انتقال انجام بدید

یه سوال ما سال 98 سند 5 برگی رو گرفتیم که پیش خریداراسم همون نفر اولو زده اما صفحه آخر امضا و اثر انگشت پیش خریدار برای خودمه و روش هم مهر و امضای شرکت عمران و پردیس خورده
این بخش نامه که شامل واریز 31 میلیون تومنی برای نقل و انتقال شامل ماهم میشه چون تا اونجایی که فهمیدم بخشنامه سال99 اجرایی شده ؟؟؟؟
سوال دومم برای استفاده از بند ج
چندین سال پیش پدرم برای معافیت از مالیات شهرداری یک دونگ خونه به اسمم زده
این یک دونگ باعث میشه بند ج قرمز بشه و نتونم استفاده کنم؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع وام از طریق شرکت عمران پردیس پیگیری شود