مشاوره حقوقی رایگان - برای انتقال سند در خصوص زمین باغی بدون بنا و بدون چهار دیواری آیا استعلام از شهرداری نیاز است ؟

سلام...
برای انتقال سند در دفترخانه در خصوص زمین باغی بدون بنا و بدون چهار دیواری آیا استعلام از شهرداری نیاز است ؟یا خیر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.