مشاوره حقوقی رایگان - مشکل آپارتمان نشینی

سلام خسته نباشید. من در یک آپارتمان 13 واحدی مالک هستم طبق قولنامه پارکینگ اختصاصی داریم. اما چون هنوز آپارتمان سند نشده اعضا قبل از اومدن ما توافقی پارکینگ رو تقسیم کردن من هم قبول کردم تا زمان سند. حالا سوالم اینکه با توجه به اینکه تعدادی از ماشینها باید از پارکینگ زیر زمین (که رفت و امدش سخته و فشار به ماشین میاد) استفاده کنن و تعدادی طبقه هم کف که ورود و خروجش ساده و من از پارکینگ پایین رو بهم دادن. حالا سولم اینکه تقسیم پارکینگ هم کف و زیر زمین بین واحدها از قانونی استفاده میشه؟ آیا طبقات بالاتر حق استفاده از پارکینگ همکف رو دارند؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، قانون خاصی حاکم نیست. این با توافق حل و فصل خواهد شد. در صورت عدم توافق با قرعه مشخص خواهد شد.