مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن متاهل

من چند حدود شش ماه پیش با زنی متاهل مثل خواهر و برادر بودیم و با پیام قرار میگذاشتیم بیرون میرفتیم و من کمو پیش در مورد سکس سوالاتی میکردم از طریق پیامک شوهرش و هم کمو بیش میدانست از اول که خانومش یا من حرف میزند الان میخواهد شکایت کند و پیرینت بگیرد میتواند و اگر بتواند جرمش چیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید