مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع بدون مدرک

سلام متاسفانه من به شوهرم خیانت کردم و برای توجیه کارم بهش تهمت زدم که با همکارش در ارتباطه کارشون به صورتی هست که روزانه تعداد زیادی تماس با هم دارن که میدونم تماس کاری هست ولی در مورد پیامک هاشون نمیدونم چیزی هست یا نه من هیچ مدرکی هم ازشون ندارم ولی برای نجات خودم مجبورم این کار رو انجام بدم ایا میتونم شکایت کنم و پرینت پیامک هاشون رو بگیرم؟
و اگر اون خانم اعاده حیثیت کنه تکلیف من چی میشه؟؟
میدونم کارم خیلی اشتباهه ولی لطفا خواهش میکنم راهنماییم کنید الان پشیمونم فقط میخوام زندگیم از هم نپاشه بخاطر بچه هام

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید برای اثبات ادعایتان مدارک محکمه پسند ارائه کنید تا نتیجه بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام شکایت یک برگه کاغذ است باید دلیل اثباتی د اشته باشید در صورتی که شگایت کنید و نتوانید ثابت کنید هم شوهرتون هم خانم مدنظر میتونن ازتون شکایت کنن و شما رو محکوم کنن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صرف شکایت کافی نیست باید دلایل و مستندات در دست داشته باشید چون در صورت عدم حصول نتیجه هم همسر شما و هم همکار ایشان می توانند علیه شما اقدام به طرح شکایت کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مستنداتی داشته باشد و قاضی با درخواست شما موافقت کند.بله امکان درخواست اعاده حیثیت طرف مقابل هست.