مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال پول

سلام وقتتون بخیر من یه پولی میخوام صراف از ایران بزنه به حسابم تو ترکیه.بعد درجریان هستید که میگن کلا حواله غیر قانونیه.
من باید پول نقد بدم به صرافی و صرافی بزنه به حسابم تو ترکیه.مثلا فرض کنید برادرم بره داخل صرافی میتونه از طرف یه رسید بگیره که توش اینجوری نوشته شده(صراف به برادر من بدهکار بوده مبلغ 4000 دلار و قراره این پول به حساب من در ترکیه ظرف امروز یا فردا ریخته بشه)بعد اگه کم و زیادی بشه برادر من میتونه تو ایران از صراف شکایت قانونی کنه؟.من پرینت حسابم بگیرم بفرستم با مهر بانک تو ایران از صراف شکایت کنه؟
میشه اگر این راه عملی نیست یه راهی جلوی پای من بزارید؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای چنچ نمودن ارز خارج از نظامات رسمی وبانکی باید به صرافی های معتبر مراجعه ودرخواست ارشاد نمائید

پرسشگر :

نوکرتم
من برم صرافی بگم من راهنمایی کن.شما که وکیلی من راهنمایی کن.این مطلبی که من نوشتم عملی من برم به صراف بگم بهم یه رسید اینجوری بده؟

یک وکیل

سلام
در حال حاضر جز این راه روش دیگری نیست.