مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول حواله شده

من اتباع هستم و بسیاری از همشهریانم شماره کارت من را دارند و پول واریز می کنند به حسابم ودر افغانستان از دفاترم خانواده هایشان یا هر کس دیگر که کد پولی که به کسی که واریز کرده داده شده را آورده پول را دریافت میکند
کسی برایم پول به مراتب واریز کرده است که کد گرفته و تلفنی حواله نموده است که دارنده کد در افغانستان پول را دریافت داشته لیکن حال شکایت نموده است که پول را مسترد نمایم حتی به من پیام داده است که مبلغی را برای خودت از کل پول بردار و مابقی را برگردان و از طرف که پول را در افغانستان گرفته است خودت پول را بگیر. چی کار کنم؟.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به استرداد پول در صورت عدم مستحق بودن اقدام نمائید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

با ادله ثابت کنید که پول ایشان را به فرد دیگری پرداخت کرده اید