مشاوره حقوقی رایگان - رفتن زن بخاطر بدهی شوهر

سلام من یکم بدهکارم زنم فهمیده الان یک ماه هست از خونه گذاشته بدون اجازه رفته شهرستان خونه مادرش و من چندبار بهش گفتم برگرد که برنمیگرده و میگه من میام تهران طلاق نفقه و مهریمو میگیرم ایا قبل اینکه این اتفاق بیافته من میتونم شکایت کنم که بدون اجازه رفته و اینکه چه اتفاقی میافته برای من

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله دادخواست الزام به تمکین تقدیم نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
دادخواست الزام به تمکین از طریق دفاتر خدمات قضای ثبت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
در ابتدا اظهارنامه جهت بازگشت به منزل برای ایشان ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین را تقدیم دادگاه نمایید.

قابل ذکر است که الزام به تمکین فقط مسقط نفقه پس از طرح دعوی می باشد و در هرحال همسر شما می توانند بابت نفقه ایام گذشته و مهریه خود اقدام کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید و ...