مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم کارت بانکی من الان حدود یه ماهی میشه که مسدود شده رفتم بانک گفتن از طریق دادگاه مسدود شده من چطوری میتونم کارتمو باز کنم و علت مسدودیتش چی هستش؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از بانک بخواهید نامه مسدودی را در اختیار شما بگذارد و تشریف ببرید به آن شعبه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام به شعبه مسدو و کننده حساب مراجعه نمایید.

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
معمولاً بانک ها علت مسدودی را اعلام نمی‌کنند و فقط شما را به رجوع به دادگاه راهنمایی می کند.
بهتر است به شعبه مربوطه مراجعه کنید تا از علت آن مطلع شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به مرجع قضایی مربوطه مراجعه کنید.