مشاوره حقوقی رایگان - علت مسدودی ور فع مسدودی

باسلام و خسته نباشید دو تا سوال داشتم چرا مسدود شدم دوم اینکه برای رفع چه باید کرد ?

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

علل مختلفی میتواند داشته باشد...نیاز به بررسی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه مسدودکننده حساب خود مراجعه و پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دزود به شعبه مسدودکننده حساب خود مراجعه و پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مرجع مسدود کننده مراجعه وپیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علت مسدودی را از بانک بپرسید و بمرسید از چه ارگاتی یا چه شعبه ایی دستور مسدوی داده شده به همان مرحع جهت رفع مسدودی مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به شعبه مسدودکننده حساب خود مراجعه و پیگیری نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام. شما در سوال خود نگفته اید چ چیزی مسدود شده. خط تلفن همراهتان یا حساب بانکیتان؟
اگر خط تلفن مسدود شده احتمالا یا ب دلیل بدهی می باشد یا کسی از شما شکایت کرده ک بهتر است ب دفاتر مربوط به خط خودمراجعه کنید. و اگر حساب بانکی شما مسدود شده حتما جایی یا ب کسی بدهکار هستید و ایشان حسابهای شما را ب حکم قانون توقیف ومسدود نموده است. بهتر است به بانک مربوطه مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به مرجع قضایی دستور دهنده مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر حسابتان مسدود شده از طریق بانک مرجع مسدودی را پرسش نمایید سپس پیگیری کنید
یکی از علته می تواند عضویت در سایتهای شرط بندی باشد