مشاوره حقوقی رایگان - تمام شدن مهلت تعویض پلاک

سلام من یه ماشین خریدم که دوماه وقت تعویض پلاک داشتم و سه ماهم داره از موعد میگذره. الان زنگ زدم بنگاه که میخوام تعویض پلاک کنم شماره صاحب قبلی رو نمیدن و میگن ادم بد و زمختیه مطمئنم نمیاد واسه دادن وکالت نامه چکار کنم تورو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
جای نگرانی نیست، جهت تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک طرح دعوی نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادخواست الزام به فک وتعویض پلاک بدهید

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام بدوا اظهارنامه به مالک جهت فک پلاک ارسال کنید