مشاوره حقوقی رایگان - مهلت تعویض پلاک تمام شده

با سلام من یه سواری فروختم شهرستان الان مهلت 4 ماهه اون وکالت تمام شده طرف اصلا حتی زنگ نزده بگه مهلت تمام شده من چیکار کنم؟اگه نخوام بهش دیگه مهلت بدم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید الزام به تنظیم سند و فک پلاک بدهید و درخواست توقیف ماشین هم ارایه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باید الزام به تنظیم سند و فک پلاک بدهید و درخواست توقیف ماشین هم ارایه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

الزام به تنظیم سند و فک پلاک بدهید و درخواست توقیف ماشین هم ارایه کنید