مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

اگر مردی زندگی را ترک کند و مجهول المکان باشد بعد از چاپ اگهی زندان به مدت یکسال چقدر زمان میبرد تا طلاق غیابی صورت بگیرد

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

مهلتهای قضایی در اختیار دادگاه می باشد و نمی توان زمان دقیق تعیین کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام. شما دو راه داری یا باید چهارسال بعد از آگهی تقاضای طلاق کنید طبق ماده 1029قانون مدنی دادگاه حکم طلاق صادر میکنه.
راه دوم اینکه به خاطر عسر وحرج تقاضای طلاق کنید. که در اینصورت دادگاه تععین تکلیف میکند

یک وکیل

با سلام اگر همسر شما به مدت چهرسال زندگی را ترک کرده باشد به استناد ماده 1029 و شرایط ماده 1023 قانون مدننی می توانید طلاق بگیرید اما روند رسیدگی در طلاق علاوه بر بدوی و تجدیدنظر مرحله فرجام خواهی نیز وجود دارد و باید کلیه استعلامات ثبت احوال و... انجام شود تا غایب بودن زوج محرز گردد که البته روند طولانی دارد.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
دادخواست طلاق با اثبات عسر و حرج بعلت ترک زندگی مشترک همسرتان و سختی حاصل از ان راه حل بهتری به نظر میرسد چون در خصوص ماده1029 در اینخصوص زمانبری بیشتری دارد

یک وکیل

سلام. همکاران پاسخ کامل را دادند لذا از تکرار مکررات خودداری می نمایم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام" پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سؤال شما مستلزم مشاوره حضوری است .