مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت

سلام ، همسر من مسئول کارواش هستن که 2 تا کارگر دارن ، کارواش داخل ترمینال مسافربری و فضا جدایی نداره یه قسمتی از پایانه است و یه حوضچه به عمق 30 سانت اونجا درست کردن که راحت تر آب بردارن، یک آقایی یه مدت میومدن و وقتی کارواش تعطیل بوده از آب حوض استفاده می‌کردن و اتوبوس هارو می شستن ، همسر من چند بار به ایشون تذکر دادن که تو این محل نیان و کار نکنن و شاهد دارن که به این آقا چندین بار تذکر دادن ، یک روز صبح که کارواش تعطیل بوده این آقا میان و مثل اینکه بیماری صرع داشتن ، حمله به ایشون دست میده و داخل حوض آب میوفته و متاسفانه فوت میکنن ، دوربین همه این صحنه ها و فیلم گرفته ، الان بعد دو ماه خانواده این آقا به اداره کار شکایت کردن برای دیه ، میتونن از همسر من دیه بگیرن ؟؟، همسرم قبل این اتفاق به شهرداری و مسئول پایانه اطلاع داده بوده که این آقا بدون اجازه میاد کار می‌کنه ، ممنون میشم اگه جواب منو بدید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

متاسفم بابت این اتفاق
اگر روابط کارگر و کارفرمایی وجود نداشته باشد و همسر شما با سایر کارگر های خود قرارداد کاری داشته باشد میتوانید اثبات کنید که این شخص کارگر همسر شما نبوده بهرعلاوه عدم وجود روابط مالی نیز میتواند اثبات کننده باشد ولی بهتر بود موارد به مسئولین به صورت کتبی گزارش شده بود

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

با سلام برای دیه باید به دادگستری(دادگاه )مراجعه کنندابتدا ورثه مرحوم رابطه کارگر و کارفرمایی را باید ثابت کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اثبات نمایید که این فرد کارگر شما نبوده است