مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه

سلام سال 95 من داداشم و سه تا دوستام توی پارک سییسنگان شمال در پارکی که وردی گرفتن در محل اسکان چادر بر اثر گاز گرفتگی فوت شدن پارک بیمه بوده اما هیچ جوری دیه پرداخت نمیکنن به ما الان هرکسی را صحبت میکنیم میگه دیه تعلق میگیره اما وقتی میرن جلو نمیدونم چرا سری جبهه اش تغییر میکنه حالا ایا امکان گرفتن دیه از پارک بابت فوت هست؟
شهرداری میگفت اون زمان پارک به خصوصی اجاره داده شده و طرف نیست ما هم نمیدیم دیه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت مسئولیت با پیمانکار یا شهرداری یا فضای سبز خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید شکایت کنید و دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می دهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما شکایت کنید و دا گاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسئولیت با پیمانکار یا شهرداری یا فضای سبز خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت کنید و دا گاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می دهد