مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق بازنشستگی پدرم بعد از فوتش

سلام. پدرم فوت شدن و بازنشسته بودن ، پدرم دوبار ازدواج کردن همسر اولش طلاق گرفتن و فوت شدن که 2 دختر دارن از ایشون، یکی از دخترها همسرش فوت شده دو تا بچه دختر و پسر دارن که هر دو ازدواج کردن ، مادر من همسر دوم بودن ایشون هم فوت شدن ، الان من و خواهرم از همسر دوم هستیم ازدواج نکردیم حقوق بگیر دولتی هم نیستیم آیا حقوق پدرم به دختر همسر قبلیش هم میدن؟ در صورتی که اصلا ما با هم رفت آمد نداشتیم و هیچ سراغی هم این چندین سال از پدرشون نمیگرفتن

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
حقوق مستمری مرحوم به فرزندان همسر اول در صورتی که ازدواج نکرده و شغل نداشته باشند هم تعلق می گیرد.
درواقع حقوق بین فرزندان همسر اول و دوم تقسیم می شود و نداشتن رفت و آمد و روابط خانوادگی تأثیری بر این موضوع ندارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله به تمامی دختران مجرد که شاغل نباشند و همسران تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مستمری پدر به تمام دختران مجرد یا مطلقه و فاقد شغل تعلق خواهد گرفت و تقسیم خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تمامی دختران مجرد که شاغل نباشند و همسران تعلق میگیرد