مشاوره حقوقی رایگان - افراز نامه ملکی

با سلام. ملکی بین 4 نفر به نسبت های، نفر اول 3 دانگ مشاع از 6 دانگ، نفر دوم 1.5 دانگ مشاع از شش دانگ و نفرات سوم و چهارم هر کدام 12 شعیر مشاع از 96 شعیر، شریک هستند. نفرات سوم و چهارم فرزند نفر دوم هستند. سال 63 افراز نامه ای بین افراد تنظیم می شود ولی سند تنظیم نشده است. در 34 سال نفرات اول و دوم فوت کرده اند و نفر سوم سهم خود را بدون توجه به افراز نامه به غیر واگذار کرده. آیا افراز نامه همچنان معتبر است؟ و با توجه به اینکه در این مدت سندی تنظیم نشده یکی از طرفین (به عنوان مثال وراث نفر اول) می تواند نسبت به اخذ سند شش دانگ برای سه دانگ مشاع خود اقدام کنند؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام توافقات صورت گرفته کماکان معتبر است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که سند افراز قبلا صادر شده باشد معتبر خواهد بود ومرور زمان تاثیری برسند افرازنخواهد داشت وبرابر سند افراز هر گونه اقدام ثبتی مترتب خواهد بود موفق باشید.