مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

سلام ملکی فروخته ام که در آن مغبون شده ام و دادگاه تجدید نظر رای به فسخ قرارداد قرارداد نیز صادر کرده است حالا جهت تحویل مبیع خوانده اقدام نمیکنه باید دوباره دادخواست بدم یا اظهارنامه بفرستم میشه راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

سيدجلال  سجادي

سيدجلال سجادي :

استان :

با سلام اگر دررای صادره صرفا اعلام فسخ قید شده است ملک متعلق به شما می باشد وتصرفات خریدار سابق غیر قانونی وابتدا با اظهارنامه وسپس از طریق دادگاه اقدام به پس گرفتن ان نمایید .